NIEUW! Powerskin carbon-Air2

RSS
NIEUW! Powerskin carbon-Air2

COMPRESSIE HEEFT NOG NOOIT ZO GOED GEVOELD

Lichter. Sneller. Beter. Carbon-Air is naar een hoger level gebracht

--

CARBON BANDS STOF

COMFORTABELE COMPRESSIE 

CARBON BANDS FABRIC

Geïntegreerde horizontale Carbon vergrendelen op een kritisch rekpunt om compressie te bieden op overbelaste zones, kernstabiliteit en kracht wanneer en waar dat nodig is. Het resultaat is een lichtere vorm van intelligente compressie met het comfort van een tweede huid.

--

 NIEUW  ONE-PIECE CONSTRUCTIE

TWEEDE HUID-EFFECT

 

Gemaakt van slechts één stuk stof. Hierdoor biedt de Powerskin Carbon-Air2, dankzij het weglaten van meerdere naden, ultiem comfort en absorbeert minder water, wat weer resulteert in minder weerstand en een geavanceerd hydrodynamisch effect dat de zwemmer helpt schoon door het water te glijden. Het is ook gemakkelijker om aan te trekken, en als het eenmaal op het lichaam zit, voelt het net als een tweede huid.

--

 NIEUW  BINNENVOERING

VERNIEUWD ONTWERP VOOR MEER VRIJHEID

De binnenvoering van de Carbon-Air2 bestaat uit 3 afzonderlijke panelen voor meer bewegingsvrijheid. In damespakken resulteert dit in minder compressie over de borst, waardoor de ademhaling wordt vrijgegeven en de zwemmer vrijer kan bewegen. Voor jammers vermindert het de druk op de heupen en verbetert de flexibiliteit rond de heupen. Met minder binnenvoering zijn zowel dames- als herenpakken lichter en absorberen minder water, waardoor de weerstand wordt verminderd en glijden wordt verbeterd.

--

 

 

Bron: Arena Waterinstinct
  • Jan 03, 2019
  • Floor van Dijk